Telefoon: 010 436 03 44

Old Dutch zoekt hulp in de keuken en bediening

Old Dutch

Midden in Rotterdam bevindt zich het befaamde Restaurant Old Dutch met een unieke historie welke teruggaat tot 1932. Het rustieke pand vormt al vele jaren een baken van gastvrijheid, traditie en culinaire topklasse. In restaurant Old Dutch komt bekend Rotterdam samen om te genieten van horeca zoals het bedoeld is. Met oog voor kwaliteit en gezelligheid maar vooral oog voor u, onze gast. Wij hopen u snel te ontvangen voor uw zakenlunch- of diner, een zaterdagavond met het gezin of romantische avond met uw geliefde.

Menu

Waar in Nederland vindt u nog een restaurant waar de kreeftensoep of beef stroganoff vers wordt bereid aan tafel en aangepast aan uw smaak en wensen? Old Dutch staat bekend om haar klassiekers; prachtige zeetong à la meunière, caviar, oesters, fazant of een heerlijke salade. Allemaal gerechten met liefde en vakmanschap voor u bereidt.

Private Dining

Restaurant Old Dutch leent zich bij uitstek voor zakelijke arrangementen. U kunt denken aan een zakenlunch of diner of een vergadering dan wel afscheidsreceptie. We hebben een prachtige ruimte in onze serre, op ons terras of boven het restaurant. Ook kunt u bij Restaurant Old Dutch een glaasje drinken in onze sfeervolle en riante bar en bodega. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Nieuws

Wij organiseren regelmatig speciale avonden met live muziek, jaarlijkse evenementen zoals de befaamde haringpartij of gezellige borrels. Wilt u op de hoogte blijven?
Meldt u dan hieronder aan.